Mitt fina thépåsefat!


Så har måndagen gått och bara fyra dagar kvar till semestern!!längtar så, visst hur bra man än trivs på jobbet så är det ändå så skönt med sovmorgon, sena sommarkvällar och bara kunna gå upp och veta att man har en helt oplanerad dag som man får göra vad man vill på!
Vi dag har vi varit en snabbis på stan för vi skulle köpa en förgreningsdåsa, så vi hade tävling ner på Clas Ohlsson, björn rulltrappan och jag tog trapporna, det var så jämnt men jag skulle nog säga att jag vann! Iallfall de har ju så mycket grejor i den affären, allt mellan himel och jord typ! Så hittade dessa två fina saker, ett litet thépåsefat och ett litet block som jag tänkte skicka iväg till mitt fadderbarn i El Salvador, tänkte jag skulle hitta lite kritor och annat med att skicka iväg. Någon som har något annat tips vad man kan skicka för saker?


Detta lilla fat kostade bara 15 kronor och är perfekt till thépåsar!


Ett litet gulligt block för bara 29 kronor, är det inte så gulligt?

Grynet!


Klockan är halv nio och det är 21 grader ute i skuggan! helt otroligt! Tänk om hela sommaren kunde vara så här varm och härlig! Idag efter att jag kom hem från jobbet så tog vi en lång promenad och bara strosade runt i norrpan och åt glass! Mer sådana härliga sommarkvällar åt folket!
Vi hade en familjedag i hästarnas tecken i helgen och hälsade bland annat på vår senaste tillkomna familjemedlem, grynet! Vi funderar fortfarande på namn så än så länge kallas hon rätt och slätt för grynet! Men i alla fall blev lite nöjd med två kort på henne, tyvärr så var bakgrunden lite röriga, men man kan ju inte alltid få allt!




Är hon inte så söt?!

En otippad affär!

Ibland så har man sådana fördomar och de är aldrig bra. När jag bodde i eksjö så öppnades en affär strax utanför den lilla lilla staden som hette materialmännen. Genast när jag läste loggan på huset så tänkte "en sådandär byggaffär, inget för mig inte". Men sen en dag så behövde jag glödlampor, tror jag att det var, och då så åkte jag dit för den låg på vägen hem från jobbet och spatserar in lite halv lojt i affären. Men så när jag kommer in och börjar titta mig runt så ser jag hur mycket snygga möbler som helst! Tänk att jag då har gått omkring och tänk att denna affär inte alls var något för mig och tänk om jag inte hade behövt glödlampor då hade jag kanske inte åkt dit och då hade jag ju missat alla deras fina möbler. Dessa fördomar alltså, inget bra! I alla fall jag köpte två jätte fina lampskärmar där, är riktigt nöjd med dem! Egentligen så är det fel fot till, men jag tyckte det var lite snyggt just att den är en lite för lång fot till den lite kortare lampskärmen. Det gör att själva lampskärmen framträdder lite mer, eller vad tycker ni? 




De kostade 250 kronor styck och finna på materialmännen, vad tycks?!

Mumsig jordgubbsskål!

Vilket väder Ni, strålade sol och blå himmel! Just sådannahära dagar vore det väldigt skönt med ett jobb utomhus, så att man skulle få njuta av det fina vädret! Jag hittade denna fina jordgubbsskål som skulle passar perfekt på picknickfilten!


HIttade den på honeyimhome.se och den kostar bara 79 kronor!

Midsommarafton och dagdroppar på vallmo!

Så har en solig och en hiskligt rolig midsommar passerat! Men jag hörde igår på radion att den längsta dagen på året visst är idag, så det är idag man extra mycket ska njuta av att det är ljust när man går och lägger sig för imorgon så vänder det! Så tänk på det ikväll! Midsommaraftonen tillbringades först i en park här i norrköping, där lite sill, potatis och den obligatoriska snapsen intogs! Sen for vi vidare ut till jursla där vi grillade, åt och bland annat spelade spel! tyvärr blidde det inget dansande runt midsommarstången, men det får bli ett annat år!

Här är hela midsommargänget!


vallmon har äntligen slaigt ut i våra rabbater hemma! de är så fina!

vallmo med daggdroppar kvar på blombladen, kan det bli finare?!

Midsommar!!

Äntligen är det midsommarafton!! så somrigt, så härligt, så festligt!!
och det osannolika har hänt, solen skiner och himlen är nästan helt molnfri! Vi ska snart gå till en park där lite vänner ska vara och sen så ska vi fara vidare ut till jursla och mysa och umgås natten lång!
Se nu till att ha en riktigt härlig och rolig midsommar allihopa!




Den här fina lilla midsommarstången stod på vår innergård! väldigt fin!

Gult blomhav!

Nu är det sommar och sol och gula blomhav!! Såg i dag en väderprognos att det nog inte ska regna på midsommarafton, kors i taket! Men det är klart man ska väll inte hoppas för mycket, vore ju nästan konstigt om det inte regnar på fredag, skulle ju kännas som om något saknas lixom!






Vet tyvärr inte vad dessa fina gula blommor heter, men fina var dem allt!

Två fina ting!

Två fina ting att ha blommor i nu till sommaren! Vill ha dem båda!!

  
Jag hittade båda på www.stilero.se, Den lilla odlingskupan med en fågel upptill kostar 249 kornor och paviljongen kostar 279 kronor. 

Min fina gröna kappa!

Jag har köpt världens finaste kappa! Den är så fin, den är ärt grön! Jag såg den först när jag tog ett varv på H&M för att spana in deras rea, sen så gick jag och pojkvännen vidare bland annat till intersport där jag hittade en mycket finfin bikini! Och så började jag tänka på jacka och jag kunde inte riktigt sluta tänka på den och desto mer jag tänkte på den desto mer insåg jag att jag bara var tuvngen att ha den. Så vi var tvugna att gå tillbaks till H&M så att jag fick köpa den och kunde fortsätta mitt lyckliga liv!




Min fina gröna kappa som jag köpte på H&M! Den kostade bara 349 kronor.




Nu vill jag att det ska bli sol, sol och åter sol så att jag kan få använda denna fina bikini som jag köpte på Intersport! Delarna kostade 150 kornor styck och den sitter som en smäck!

Melissa horn

Sitter i soffan och lyssnar på Melissa Horn. Om Ni inte har hört hennes så måste ni lyssna på henne, jag lovar Ni kommer bli fast. Hennes texterna är så bra, så fina, så träffsäkra. Vet egentligen inte om det här är hennes senaste skiva, men den är ruskigt bra iallafall! 


Mitt-i-veckan-mys!

Vilket väder ni, det har typ regnat hela dagen ju! hu vaknade av att det smattrade på rutan i morse, en väldigt dålig start på dagen.....men fick ett väldigt bra slut på dagen, har nämligen varit och fikat med två av mina små söta vänner, Emma och Elin! Vi satt vid ett fönsterbord på skafferiet och pratade om ditten och datten! Härligt sissådär mitt-i-veckan.-mys!


Mitt thé! mumma!


Emmas latte, är välidgt nöjd med bilden faktiskt!


och här är de, Elin och Emma!

Grönt är skönt!

Var på stan häromdagen och såg till min glädje att Duka hade 50% rea på allting som var dukas egna märken! Duka är en sådnadär affär som man kan hitta riktigt snygga saker på trots att man ibland inte tror att man ska hitta något där inne, så jag styrde genast kosan in i affären och hittade dessa två fina vaser! Innan vi flyttade in i den här lägenheten så gillade jag inte gröntt, men nu när vi har en sådan snyggt grönt kök har jag insett hur snyggt grönt kan vara i rätt nyans. Iallafall jag köpte dessa två vaser för halva priset och de passar perfekt i vårt gröna sköna kök!


alice inspekterer dem noggrant!Den lilla kostade innan rean 249 och den stora 299 kronor.


en liten detaljbild


och såhär blev dem i köket!vad tycks?

söndagskväll igen...

Och så var det söndagskväll igen med Gossip Gril, en mysig Alice i knät och pojkvännen vid den andra datorn! att helgen alltid går så fort... Idag har jag röstat, jajamänsan! Jag var och röstade på min gamla låg-och mellanstadiet skola ute i jursla, men allting var så litet nu och då var allting så stor när man gick där. Klätterställningen man klättrade i, träden man satt i och berättade hemligheter eller bollplanket man kastade boll emot. Är det för man var mindre förr som allting verkade så stort eller kändes världen generellt så oupptäckte och större då, helt klar var det iallafall väldigt länge sen man var liten och hoppade över lekparkens alla små brädor och låtasades att man var häst....


När jag var ute i jursla passade jag på att mys lite med våra hundar. Den här lilla godingen heter Bodil!




En väldigt fin liten ask som mamma och pappa har ståendes på en hylla.

Underbara scarfs och somrig klänning!

Idag har jag haft en sådandär skön lördag, ni vet man gör mest ingenting och det är så skönt! Men lite har jag hunnit med, bland annat så har jag varit ute och hälsat på vårt lilla föl som går under namnet grynet tills vi kommit på det rätt namnet! Sen så har jag varit och lunchat med två av mina små söta vänner, emma och emelie! Vi satt på Knäppingsborgs innergård och åt sjukt stora kanel-och kardemumma bullar och pratade om allt och inget, mysigt! Sen så när jag skulle gå hem så gick jag genom stan och råkade bara få med mig lite grejor hem, bland annat en sjukt fin scarfs och en somrig klänning. Jag kunde helt enkelt inte motstå dem!
Nepp nu är det snart fotbollen som gäller, heja sverige!




Jag hittade den här underbara scarfsen på Indiska för bara 149 kronor, väldigt fin tycker jag!




Den här somriga klänningen hittade jag på H&M för också bara 149 kronor, den är klockren att ha en på sig någon av sommarens alla grillkvällar!

spegel spegel på bordet där...

Burr vilket väder det är ute idag, regnar och himmelen är alldeles full av gråa moln! Nepp ingen promenad idag inte, trivs perfekt här i soffan med datorn i knät och "vänner" på tv:n och tänkt bara en dag kvar till helgen och sovmorgon! längtar!


Hittade denna underbara spegel på anyhow.se och den kostar bara 299 kr. Skulle känna mig som en prinsessa om jag hade en sådan fin spegel att spegla mig i!


Vår nya familjemedlem!

å vet ni vad Vi har fått ett litet föl!! eller ja inte direkt vi utan vår häst Zoya!
det är ett litet stoföl så nu hålller vi på att fundera på namn! Vårt första föl som föddes förra året heter Merlot så vi ska försöka komma på ett namn med samma tema! Någon som har något bra förslag?



inte något jätte bra kort, men här ser ni lite iallafall hur hon ser ut! är hon inte så söt?


Efter att vi hade beundrat det lilla fölet åkte vi till Merlot, han är  nr. 2 här på bilden.

och här är det igen, nyfikna som attans!

RSS 2.0