husvisning och snygg svart kjol

Jag har fastnat i ett program om kungafamiljen, det var reklam på de andra kanalerna och nu har jag allt lite svårt att slita mig. Just nu är det om Kungens uppväxt så man får se massa korta filmer och kort från förr i tiden, är så kul att se sådant, så fascinerande hur man kläde sig då och bara över lag hur man förde sig.
Förutom att se på tv har jag återigen varit hos läkaren, så nu går jag på min tredje medicinkur för mina bihålor! så nu borde det allt ge sig! Sen så har vi varit och tittat på ett hus, men det var inget och ha. Det var fint och så, men planlösningen var inte så bra. Så nepp, det var inte vårt drömhus, så vi fortsätter leta! Men i deras trädgård hade de typ lampor som såg ut som stenar, kan nog blir riktigt snyggt på kvällen!
Jag har även varit ute och gått en hurtig promenad och såg en hiskligt snygg kjol i lindex skyltfönster, har tyvärr köpstopp så ja får nog drömma vidare om den!


lamporna som såg ut som stenar, kan nog se riktigt snyggt ut på kvällen!


fin blomma jag såg på min promenad!



den superfina kjolen jag såg i skyltfönstret, tycker den är så fin!

En bortglömd favorit

Stekt ägg,mums!! Jag har varit sugen på det jätte länge och ikväll, äntligen så fick jag sätta tänderna i en macka med ett stek ägg på. Så enkelt att göra, men man har lixom glömt bort hur gott det är! perfekt för kvällar då man inte orkar laga mat!


Lite krukor

Jag och Björn har idag ätigt vår första glass!! Så nu är det verkligen vår, han åt en mjukglass och jag körde på två kulor chokladglass, mums! Så vi hann precis äta upp glassen i de sista solstålarna för dagen, en perfekt tisdagskväll! Nu känns det verkligen som om våren är här och sommaren är på glänt, så blev så sugen på att ha en altan att få köpa lite fina krukor och blommor till. Så hittde lite fina krukor när jag kickade runt här på nätet.



Den vita högst upp är från Åhlens och kostar 59 kronor, mettalkrukorna bredvid kostar två för 99 på ellos. Krukan med de svarta mösntert är från eikkala. se och kostar 49 och den sista trälådan är från ikea och kostar 59 kornor
.




Mary Kay

När jag vaknade idag så var det strålande sol och klarblå himel, jag tänkte "perfekt med en fin söndag" men så fixade jag runt och donade lite i lägenheten och bara för att jag var duktigt så kom alla moln. Så istället för en promenad i solen så blir det snart en promenad med fruktan för regn!
Jag var så säker när jag gick hemfrån igår till Jennie och visningen av Mary Kay produkter att jag var nöjd med min krämer som jag hade hemma. Men sen så fick jag testa på dessa och sen blev ja allt kär, de är så härliga produkter, de är så lätt använda, dryga som attans och så är det inte testade på djur. Så ja, det slutade med att jag gick därifrån med ett baspaket som innehåller, rengöringskräm, hudkräm, foundation, concealer, ögonkräm och en sådan som man tar bort mascaran med. Så nu har jag för första gången i mitt liv en ögonkräm i mitt badrumskåp! Så alla Ni som letar efter ett nytt märke att börja använda inom hudvård, testa Mary kay!
Så det var en jätte mysig eftermiddag, vi pratade hudvård, umgick och bara hade det bra! Tog även lite kort på deras söt katt Luciy och på deras så fina kattmatskål!
Nej jag borde väll ge mig ut innan det börjar regna och sen ikväll så blir det en ny husvisning, spännande!! ha en mysig söndagseftermiddag nu!


en liten liten del av Mary kay prdukterna som vi tittade och fick testa!


sötnosen Luciy!


deras fina kattmatskål, tycker den är helfestlig!


och detta är mitt baspaket, är så himla nöjd!

Grön vas

Lördag och strålande sol! perfekt! och jag har redan storstädat lägenheten, ännu mer perfekt! Idag ska jag iväg till Jennie, hon ska nämligen börja sälja Mary Kay produkter så jag ska dit på typ första visningen. Jag har faktiskt aldrig hört något om dessa produkter och det är ju alltid kul att hör om något nytt, så det ska bli skoj!
Björn kom äntligen hem från Italien igår morse, så skönt. Så igår var det mest en myskväll, tills ja somnade i soffan vid strax innan nio och vaknade igen vid halv elva, med smink i hela ögonen och släpade mig in till sängen. Han har iallafall köpt en jätte fin grön vas till oss, det passar perfekt in i vårt annars så gröna kök. Så tänkte ja skulle gå förbi stan idag eller imorgon och köpa några platsblommor och sätta i, har egentligen lite mot plastblommor men såg några härromveckan som jag tror kan blir riktigt snygg i vasen! så vi får se! Nej nu måste ja iväg till Jennie! ha en mysig lördag allihoppa!


vår nya fina gröna vas!



mycket snygg design!

Sagolika plåtaskar

En tidig morgon kvar till sovmorgon, så skönt! Och imorgonbittig när jag vaknar så kommer björn hem med, känns så himla underbart! Han har varit i Italien och blev kvar där lite längre än beräknat för det lilla askmolnet som bestämde sig för att lägga sig över europa, mycket dum palcering! Men i morgonbittig är han äntligen hemma igen, så skönt!
Idag har jag varit och tittat på ett hus. I dagsläget så är det mest ett vanligt hus, men med en skön känsla i. Men det kan bli ett riktigt snyggt funkishus med lite fix och don, så är riktigt upplivad! Kök och badrum var jätte fina, så det är mest lite nya garderober, målning och nya tapeter i resten av huset, sådant som är skoj att fixa med! Så vi ska få en till visning eftersom BJörn inte kunde följa med, så vi får se vad han tycker!
Jag har hittat sådana fina plåtaskar, är ju smått besatt av burkar och askar, på eikkala.se. Kostar bara 85 kornor styck, tycker det är helt sagolika!



Fina blommiga tavla

I dag har jag varit hos läkaren, de skulle kolla min bihålor och lite så. Det hela gick fint tills han bedövade min näsa och sen tog fram en lång maskiliknande sladd med en lampa längs fram och lyste ner i mina bihålor, gösses vad läskigt det var. Så på vägen hem gick jag in i en affär och köpte en hiskligt fin tavla, tyckte jag hade gjort mig förtjänt av det! Tror den kommer passa perfekt i vårt sovrum. Men jag köpte den helt utan min sambos godkänande och jag vet att det nog kanske är lite mer min typ än hans, så vi får se vad han tycker om den!



köpte den för bara 60 kronor, förstå vilket kap!


tycket den såg så härligt gammeldags ut, perfekt till sovrummet!

Vackra blommor

Jag får aldrig nog att ta kort på blommor, man förtrollas helt enkelt av deras skönhet!


fina lila blomma!


våra alléer här i stan är helt fulla med dessa skönheter!

Möhippa, en söt Ebba och så en busig Emilia på det!

Min helg har varit intensiv som attans så det är därför jag har varit lite dålig på uppdateringar här! Igår var det ju möhippa för hela dagen och kvällen lång! På dagen så fick hon göra olika uppdrag på stan och på så sätt så fick hon plagg för plagg till kvällen outfit, mycket roligt upplägg! På kvällen var vi först ute och åt och sen gick vi till otten där vi hade bokat ett vipbord och sen var det dans som gällde natten lång! Mycket roligt!
Idag har jag varit ute och lunchat hos mamma och pappa och beundrat Ebba. Hon är så söt, ja det är ju bodil med såklart! Sen så när jag ändå var ute i svängarna for jag upp och gick en promenad med Alexandra och busfröt Emilia och mest bara myst och umgicks! En mycket härlig söndag med andra ord!


en utklädd och glad Annelie!


Sötnosen Ebba!


en pigg liten ebba



en busig lite Emilia!

Ebba har kommit hem!

Igår var mamma och jag och hämtade deras nya lilla familjemedlem, valpen Ebba! Hon är så fruktansvärt söt så man bara vill äta upp henne. Vår andra hund Bodil blev dock lite fundersam, hon är inte så jätte modig och undarde vad det var för liten vi kom hem med egentligen. Men hon är en liten busa och det verkar Ebba också vara, så det kommer bli perfekt!
Idag ska jag på stan hela dagen, har en säkrskilt lite aktivitet som står på planen för dagen, men kan inte riktgit avslöja den för jag är lite osäker på vilka exakt som läser denna blogg! Så ni får reda på vad jag har gjort i eftermiddag!
Jag måste ara berätta, jag har hittat en sådan fin hylla som jag vill ha till vardagsrummet! Min pojkvän köpte en gång någon teknik pryl på Ellos, japp det har verkligen allt där! Så häromdagen fick vi hem deras katalog och jag har aldrig ens kollat vad de har på Ellos, men de hade ganska många snygga inredningssaker bland annat en fin vägghylla! Så ta en titt på deras hemsida vetja om ni har en stund över!


Det är valpen längst fram i bild som är Ebba och som vi hämtade igår!



titta så fina vägghyllorna är, bara 199 kronor styck! mycket fina!

Härlig nattkräm

Tänk klockan är snart halv nio och det är ens inte mörkt ute, så härligt! Nu känns det verkligen som om sommaren inte är långt borta! å jag har haft 3 riktigt långa dagar på jobbet, jag har nämligen varit på kurs och så har vi massor att göra. Så jag har åkt hemifrån vid sex oxh kommit hem tidigast sju...så man är lite seg nu! Men det är alltid kul med kurs, men man är bara lite ovan att sitta stilla i åtta timmar och bara lyssna och lära!
Jag är väldigt förtjust i märket Vichy som finns på apoteket, har både deodoranten och deras dagkräm till ansiktet. När jag handlade en ny dagkräm förra veckan så fick jag ett litet prov på en kräm som jag kunde ha på natten, så kul att få små prover! Krämen jag fick är helt underbar, jag vet dock inte vad den kostar men helt klar värt att ha i sitt badrumskåp!


min härliga nattkräm!!ett måste!!

Äntligen är de här!

Man blir så lycklig när man ser att de börjar sticka upp lite över allt i rabatterna, i dikena, längs trottoarerna och mitt i gräsmattan! Gula, lilla, blå, vita, japp alla är ju så fina!








Randigt ska det vara

Söndagskväll igen, gösses vad fort veckorna går och jag har varit väldigt dålig på uppdateringen här! sorry! Fredagskvällen gick åt till att titta på ett hus, spekulera och tänka. Men vi ska tyvärr inte köpa det, utan vi fortsätter ivrigt vår jakt efter vårt framtida hus! Igår kom mina små söta "jönköpings vänner" eller egentligen bor bara en kvar i jönet och hon kunde tyvärr inte följa med, men kallar det smidigt för "jonet-gänget" eftersom det var där vi lärde känna varandra! Vi myste och pratade och myste och pratade lite till, så härligt! Fick en hiskligt fin tröja och ett par supersnygga shorts av dem och så massa god choklad och thé, perfekta presenter! tusen tack igen!


supersöta lilla lukas som vägrade sitta stilla när jag ville ta kort! otroligt stora ögon!



matlagning i köket!


randigt är ju aldrig fel!



mina finfina shorts jag fick!



guld och marinblått, snyggt!


Fina fågelburar

jag vet inte om det är så att jag vande mig hiskligt snabbt vid att vara ledig de fyra dagarna jag var ledig över påsk, för jag är nämligen så hiskligt trött och då har jag ändå bara jobbat tre dagar. Men det är klart vi har massor på jobbet att göra och så typ småregnar det lite och det göra ju inte att man blir piggare direkt!
Vet ni vad vi ska göra imorgon, jo vi ska gå på vår första husvisning! jag vet, man ska titta på många hus och allt, men det är bara en så härligt känsla av att nu är vi lixom igång och letar efter hus! För på hemnet kan ju alla sitta och blädra runt bland bilderna och kommentera andras inredning, men just att åka ut på visningar, ja då blir det ju helt klart mer sieröst. Så å ska bli så kul!
Jag hittade dessa fina fågelburar när jag spanade runt på lite olika inredningssidor nyss, tycker det är så fina!


jag hittade dessa fina ting på countrybymail.se, massor fint har det så gå in och spana där vettja!

Blomma i kopp!

Så var det redan onsdagskväll, går ju så snabbt när man är ledig en dag i veckan! Ikväll har jag varit ute och gått och märkte då att stan jag bor i nog kanske inte är så stor när det ens inte tog en timme att gå runt själva innerstaden....men stan är fin allt!
Jag fick en kopp av min mormor för ett tag sen som hon i sin tur har fått av hennes mamma. Koppen är så fin, men vad har man en liten kopp till? Jo man sätter en liten blomma i den! Perfekt till vårt sovrum!


Min fina lilla kopp med blomman i! bilderna blev dock lite mörka!



fina detaljer


och så här blev det i vår hylla!

Påskbuffé i jursla

Igår hade vi påskmiddag ute i jursla, det var familjen minus storasyster Cizzi som var kvar i skåne men plus en farfar! Det var mycket mysigt och inget, absolut inget, slår pappas mat! Den är helt gudomlig! Så vi åt och åt och sen så såg vi på New Moon, riktigt bra men hon, huvudpersonen är allt lite mesig ibland! Men filmen var helt klart sevärd!
Idag har jag nog inte gjort så mycket vettigt alls, men man måste ju ha sådanna dagar med! Vi tog en sväng på stan iallafall, jag hittade en sådan fin scarfs på H&M som jag bara var tvungen att köpa! Så nu är jag en scarfs rikare!


lagom till påsk hittade mamma de första tussilagorna!så fint och så vårigt!



delar av påskbuffen


något som heter något speciellt men som jag glömt, men gott var det!



och så var det grillpremiär, "grillat är godast"!


gudomligt god efterrätt!



min fina scarfs, mycket nöjd! den kommer definitivt pigga upp min svarta jacka!

Påskmiddag hos mostern

Igår var vi på påskmiddag hos min moster, mycket mysigt! Vi fick en sjukt god lamgryta, det är andra gången i mitt 26-åriga liv som jag äter lam och blivit riktigt imponerad! att det kan vara gott! Lena, min moster, har nämligen en väldigt fiffig grej, hon hemleverans av mat! det heter matfrid. se, och då får man mat och recept hemkörda till dörren, så på så sätt så slipper man fastna i träsket då man aldrig kommer på någon ny maträtt och man får äta rätter och råvaror som man ibalnd aldrig har hört talas om! det låter så bra! Tyvärr är ja inte så mycket för kött, jag gör undantag ibland, typ igår. Men ska titta om det finns något mer vegetariskt alternativ. Nu ska jag ut och hämta farfar, sen blir det påskmys i jursla som gäller!


små påskägg i massor!



mormor, mamma o jossan!


björn, jag och pappa!

Påskägg

Så nu har jag gömt påskägget åt min älskling, vi får se hur länge det dröjer innan han hittar det! Ute skiner solen och min lillasyster är hemma i Norrköping, jag känner på mig att detta kommer bli en underbar dag!!


det fina påskägget som jag hittade på Nordic, som jag nu har gömt!

Underbara hundvalpar

Idag har mamma och jag varit och kollat på fyra små urgulliga hundvalpar som var 6 veckor gamla, nästan farligt söta! Man ville stoppa alla i väskan och snabt åka därifrån!Men jag lyckades hejda mig, men det var svårt! Så vi fick typ välja en som vi helst ville ha och sen ska de veterinärbesiktigas och lite så, så vi får se vilken vi får. Så nu håller vi på och bolla lite namnförslag, de vi har på litsan är: Ebba, Rut, Elsa och Selma. Någon annat bra förslag?


bus i trädgården med mamman!


sötnos


så den här lilla sötnosen är vår favorit!


man blir lite trött av att busa


en söt liten limpa
!T

Vår nya dörrskylt

Jag sitter och ser på Scooby doo, haha! Jag valde mellan det och saltkrånka på vintertid, så valde tecknat! Jag tittade lite på det när jag var liten och det är precis likadant! Man blir lite glad av tecknat!
Jag och mamma repade av ett gäng möbelaffärer igår, Nordic, Mio och Finnlandia. Jag har aldrig varit på Finnlandia och jag kommer kanske inte åka dit igenom på första taget, det var typ bara soffor, soffor och soffor i en stor lokal. Soffor är kul om det just är soffor man är ute efter, men om man bara vill gå och strosa så är det roligare dels om det är mer rumsindelat, som på mio eller att det finns lite annat och titta på! Men på mio och Nordic hittade jag massor och lite till, de har ju så mycket fint där! Jag hittade en skylt till vår dörr på Nordic som blev dagens inköp, mycket nöjd!
Idag ska jag och mamma ner och titta på små hundvalpar till mamma och pappa, förstå så gullig! Så återkommer med lite söta bilder ikväll!


vår fina skylt som jag hittade på Nordic för bara 69 kronor.



och sä här blev det på vår dörr!

RSS 2.0